Het jaarboek 2016

Ons nieuwe jaarboek 2016 is verschenen!

Een prachtig boek in kleur van 80 bladzijden, boordevol nieuwe artikelen met veel oude foto’s.

Naast de vertrouwde kronieken van Abbekerk en Lambertschaag, treft u een artikel over de families Smit en Zijp aan, van de hand van Tinus de Beurs, een interview met Martin Chattellon en artikelen over de jubilea van het zwembad De Spetter en van ons eigen Regthuys, geschreven door Els Horsten-Bijlsma. Verder een in memoriam aan P. Kat, iets over ons “Loek Ros”-fotoarchief, een gedicht van Jaap van der Oord en naast de redactionele artikelen een artikel over amusante, memorabele of gewoon aardige oude berichten uit onze oude Dorpskranten van de hand van Wiebe Middelkoop.

Kortom weer een boek waard om te kopen of om weg te geven aan familie of bekenden. En dat voor maar € 17,50. Denk aan de decembermaand.

U kunt het boek kopen bij Spar Van Santen en het tankstation Lambertschaag.

Maar u kunt het boek ook bestellen via de e-mail: stghistorischal@gmail.com of via de site www.historischabbekerk.com.

Natuurlijk kunt u ook vaste donateur worden (€ 13,50 in 2016 met e-mail en incasso) en dat is dan inclusief het jaarboek!