Dorpsdichters van Abbekerk en Lambertschaag

Op vrijdag 28 november 2014 zal op onze donateuravond weer de dorpsdichter benoeming plaatsvinden.
Wie volgt Jaap van der Oord op als dorpsdichter van Abbekerk en Lambertschaag ? Of zal Jaap opnieuw de nominatie in de wacht slepen ?

Ook u kunt meedingen naar de nominatie "Dorpsdichter van Abbekerk en Lambertschaag".

Bij de beoordeling van de gedichten worden de volgende criteria in acht genomen:
  • Het gedicht moet geschreven zijn in het Westfriese dialect.
  • Het gedicht moet betrekking hebben op Abbekerk en Lambertschaag.
  • Alle ingezonden gedichten na 1 november 2013 en voor 15 november 2014 komen in aanmerking voor de beoordeling voor de periode 2014/2015.
  • Als u meerdere gedichten heeft ingezonden zullen drie door u geselecteerde gedichten meedoen voor de benoeming.
U gedicht kunt in inzenden via abbekerk1414@gmail.com

Kijk ook nog even naar de gedichten voordrachten op onze donateuravond van 18 november 2013:

(klik op de namen)

Hieronder vindt u alle ingezonden gedichten in de periode 2013/2014