Donateur worden

Als donateur ontvangt u regelmatig van de "Stichting Historisch Abbekerk en Lambertschaag" een link naar onze website.
Op deze wijze informeren wij u over onze activiteiten en actualiteiten.
Kort samengevat is de doelstelling van onze Stichting;
  • Het bewaren en verzamelen van voorwerpen die van belang zijn om het verleden van Abbekerk en Lambertschaag te leren kennen.
  • Het beschermen en in stand houden van al hetgeen wat uit het verleden aanwezig is en waard is om behouden te blijven.
  • Het doen instellen van bodemonderzoek, het publiceren van geschriften, het organiseren van excursies, lezingen, fotopresentaties, filmpresentaties uit eigen archief en voordrachten.
  • Het verzamelen en digitaliseren van oude foto's.

Aan alle dorpsgenoten verlenen wij de volgende service:

• Informatie over alle actualiteiten en projecten via de dorpskrant etc.
  • Actuele informatie via onze website.

Aan onze donateurs verlenen wij extra service zoals:

• Gratis toegang tot de digitale fotoalbums met historische foto's.
  • Gratis bezoek aan de presentatieavonden
  • Gratis toegang tot ons historisch archief.
  • Jaarlijks de gratis uitgave van "De Geschiedenis van Abbekerk en Lambertschaag".
  • Op verzoek, tegen afgesproken vergoeding, het afdrukken en verstrekken van historische foto's.

Alle activiteiten worden uitgevoerd door een team van vrijwilligers. De kosten die wij maken worden gedekt door de contributie-inkomsten van de donateurs

Wij zien u graag tegemoet als donateur. Voor een jaarlijkse bijdrage van ( minimaal ) € 13,50 verwerft u zich daarmee de status van donateur van onze stichting.

U kunt zich als donateur aanmelden via : ellenvanschoonevelt@gmail.com tel: 0622934686